Bent u op zoek naar een ervaren bloemist in Lokeren? Maak kennis met Bloemen Veronique. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak weten wij precies hoe we uw wensen kunnen vervullen. Voor elk budget is er een passend bloemstuk. Wij luisteren met veel plezier naar uw wensen en zorgen ervoor dat u met een bos fleurige bloemen naar huis gaat.

Waarvoor kunt u terecht bij deze bloemist?

Bloemen brengen kleur in huis. Elke gelegenheid verdient dan ook mooie bloemen die er perfect bij passen. Of het nu gaat om bloemen voor een groot evenement, een intiem diner of een belangrijk zakelijk moment, wij helpen u verder. Ook in moeilijke tijden kunt u bij deze bloemist terecht voor een rouwkrans, gemaakt met compassie en vakmanschap. Laat u adviseren en kies voor een boeket of arrangement dat precies vertelt wat u wilt uitdrukken. Daarnaast kunt u bij ons tot laat terecht. Dat kan helpen voor degenen onder ons met een druk schema. We begrijpen hoe hectisch het leven kan zijn. Daarom is bloemist Bloemen Veronique doordeweeks en op zaterdag tot maar liefst 20u geopend. Zo heeft u altijd voldoende gelegenheid om het perfecte boeket of arrangement uit te kiezen, ook als de avond al valt.

Meer dan 20 jaar ervaring

Met onze uitgebreide expertise vervaardigen wij de mooiste bloemencombinaties.

Voor elk budget

Van een klein boeket tot een luxueus bloemstuk, wij werken steeds op maat van uw budget.

Gepassioneerd vakwerk

Bloemschikken zit bij ons in de vingers. Laat u verrassen door onze unieke creaties.

Iemand bloemen cadeau doen?

Bestel ze in onze webshop!

Webshop

Ontdek ons aanbod

Boeketten

Klein of groot, fel of elegant. Vertrouw op onze creativiteit of stel een persoonlijk boeket samen.

Feestdecoratie

Unieke stukken als feestdecoratie creëren meteen sfeer en fleuren elke gelegenheid op.

Rouwkransen

Bij een overlijden bieden bloemen een vleugje troost tijdens een afscheid.

Buitenplanten

Ontdek binnenkort ons uitgebreide assortiment van hoogkwalitatieve buitenplanten.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook

Kom langs voor wat fleurigheid

Waarom nog wachten? Kom langs in onze bloemenwinkel in Lokeren en ervaar de passie voor bloemen zelf. Als u niet lijfelijk tot hier geraakt kunt u ook het online bloemenaanbod bekijken en uw bestelling plaatsen. Iedere bloem vertelt een verhaal, laat bloemist Bloemen Veronique dat verhaal voor u vertalen. Wij zijn ook perfect gelegen in Lokeren, recht tegenover het ziekenhuis, waardoor u altijd welkom bent voor een prachtige bloemenkeuze.

Heeft u onze nieuwe webshop al gezien? Neem nu een kijkje!